Dag van de Verantwoordelijken – 26/08/2017

We kijken opnieuw terug op een geslaagde editie van de Dag van de Verantwoordelijken.

Voor het eerst zonder onze Waalse vrienden, waardoor er wat minder inschrijvingen waren. Door het aanbieden van enkele nieuwe trainingen wisten we toch heel wat volk richting The House To Be in Zellik te lokken.

JCI Gent Artevelde zorgde voor een goed begin van de dag met een gezond ontbijt dat werd gesmaakt. Bedankt daarvoor!

De voorzitters kregen tips and trics van onder meer Steven Vandenabeele,
Theo De Beir en Serge Goussaert.

Rodney Vandemoortele kwam ons vertellen over het succesverhaal van JCI Tielt, terwijl Jan Segier met zijn TIF-team de vormingsverantwoordelijken op weg zette om een fantastisch vormingsprogramma binnen hun afdeling op poten te zetten.

Na een broodjeslunch te hebben verorberd, was het tijd voor de voorzitters om
een belangrijke beslissing te nemen. Onder leiding van Dennis Vanpeperstraete werd namelijk de kandidatuur van JCI Veurne-Westkust bekendgemaakt voor
het organiseren van het VC2018.
Je leest er in de volgende nieuwsbrieven zeker meer over.

Chrissy Braet en Gert Laenen vulden het namiddagprogramma voor de penningmeesters, terwijl Filip Rooms, Jeroen Huylebroeck en Eric Langerock de secretarissen en communicatieverantwoordelijken wegwijs maakten in de vele mogelijkheden binnen hun functies.

Als afsluiter hadden we internationaal bezoek.  Op de receptie, ons alweer aangeboden door de mensen van JCI Gent Artevelde, kwam Geir Arne Aune Hovd van JCI Norway ons meer vertellen over wat de European Development Council voor ons als lokale afdelingen kan betekenen.
Meer info over wat het EDC precies is en hoe je hen kan contacteren, vind je op hun website.

Bekijk alle foto’s van deze dag via deze link.

Bedankt aan alle mensen die deze dag mogelijk hebben gemaakt.